Dünyanın En Zengin Adamlarının Eşleri - UIORA

Son Yayınlar

Ana Sayfa Reklam

7 Mart 2017 Salı

Dünyanın En Zengin Adamlarının Eşleri


İnsanlar milyonerler eşlerinin her gün bakım ve estetik yaptıran süper modeller olduğunu düşünüyor. Aslında durum pek de öyle değil...

Mark Zuckerberg and Priscilla Chan
Mark Zuckerberg'in Kasım 2016 itibariyle net değeri 50 milyar doları geçiyor. Facebook'un kurucusu olan Zuckerberg, eşiyle daha Harvard'da üniversitede oldukları zamanlardan tanışıyor. Priscilla'nın onu her zaman cesaretlendirdiğini ve başarısını desteklediğini söylüyor. Çift 19 Mayıs 2012'de evlenirken, seremoni evlerinde sakin bir düğünle gerçekleşti. Mark ve Priscilla'nın bir de kız bebekleri var.

Warren Buffett ve Astrid Menks

Warren Buffet dünyanın en ünlü yatırımcılarından biri. Kasım 2016 itibariyle net değeri 70 milyar doları geçiyor. Eşi Astrid ile 1970'de, eşi henüz daha bir garsonken tanışıyor. Aralarındaki 16 yıllık yaş farkının onları asla etkilemediğini söylüyorlar.
Bill ve Melinda Gates

Microsoft'un kurucularından Bill Gates'in Kasım 2016 ile net değeri 80 milyar doları geçiyor. Bill karısıyla 1980'lerin sonunda Microsoft'un bir konferansında tanışıyor. 1994'de evlenen çift, şimdi 3 çocuk sahibi. Kendileri aynı zamanda dünyadaki en büyük hayır kurumunun da sahibi.

Larry Page ve Lucinda Southworth

Larry Page Google'ın kurucularından biri. Kendisinin net değeri Kasım 2016 itibariyle 30 milyar dolardan fazla. Eşiyle ilgili pek bir bilgiye sahip olunmasa da aralarında 17 yıl yaş farkının olduğu biliniyor. Karısı Lucinda pek fazla tanınmak istemiyor. Çift tanıştıktan birkaç ay sonra evlilik kararı alarak evleniyor.
Jeff and MacKenzie Bezos

Jeff Bezos Amazon'un kurucularından biri. Kendisinin net değeri Kasım 2016 itibariyle 60 milyar dolardan fazla. Jeff Bezos eşiyle 1992'de tanışıyor. Kendisi Vogue'a verdiği bir röportaj'da "Ofislerimiz yan yanaydı, hergün onun güzel gülüşünü duyuyordum. Nasıl ona aşık olamazdım ki?" demişti. Çift tanıştıktan bir sene sonra evleniyor. Şuan 4 çocukları var.
Richard and Joan Branson

Virgin Grup'un sahibi Kasım 2016 itibariyle 5 milyar dolar net değeri olduğunu açıklamıştı. Branson eşiyle bir antikacıda tanışıyor. O sıralar evli olan eşi, kısa bir süre sonra ilk eşinden boşanıyor. Sonunda evlenen çiftin şimdi iki çocuğu var.
Amancio Ortega and Flora Pérez Marcote

Zara, Massimo Dutti, Pull & Bear, Stradivarius, Bershka, Oysho, Uterque ve Lefties'e sahip dünyanın en büyük moda şirketlerinden biri olan Inditex'in sahibi Amancio Ortega, Kasım 2016 itibariyle 70 milyar dolardan fazla net değere sahip. Çift 2001'de dünya evine girdi.

Stefan and Carolyn Persson

H&M yönetim kurulu başkanı Stefan Persson, yaklaşık 20 milyar dolarlık bir servete sahip. Karısı Carolyn, sosyetik yaşamayı sevmiyor. Stefan'ın da kendisinin de özel hayatının haber olmasını engelliyor. Çiftin üç çocuğu olduğu biliniyor ve uçlarda olmadan sıradan bir hayat sürdürüyorlar.
Bernard Arnault and Hélène Mercier

Dior, Givenchy, Céline, Lacroix, Kenzo, Guerlain, Sephora, Hennessy, Moânt & Chandon, Dom Perignon, Pommery, Veuve Clicquot ve Krug moda evlerinin sahibi olan Bernard, Kasım 2016 itibariyle 30 milyar dolarlık bir serveti olduğunu açıkladı. Onun eşiyle en sevdiği şey müzik dinlemek. Bernard klasik besteleri severken eşi Hélène ise profesyonel bir piyanist. Çift 1991'de evlendi ve beş çocukları var. İkisi Bernard'ın ilk evliliğinden, üçü ise Hélène'le birlikte olan.
Michael ve Susan Dell

Michael Dell'in şu anki net değeri 20 milyar doların üzerinde. M. Dell eşiyle görücü usulü olarak tanışıyor. Susan, uluslararası triatlon şampiyonasına katılan profesyonel bir atlet olarak; yüzüyor, bisiklet kullanıyor ve koşuyordu. Dell'in kalbini fethettikten sonra evlenen çiftin artık dört çocuğu var.
Michael Bloomberg ve Diana Taylor

Michael Bloomberg; bir politikacı, girişimci ve New York'un eski belediye başkanıdır. 40 milyar dolardan fazla bir servetine sahip olan Bloomberg ilk eşinden boşandıktan sonra 2000 yılında Diane ile sosyal sorumluluk projesinde tanışıyor. Çift birkaç röportajda evliliğe anlam vermediklerini açıklamıştı.
David and Julia Koch

David Koch, ticaret, yatırım, petrol işleme, kimyasal üretim, yapay elyaflar ve plastik konusunda uzmanlaşmış bir şirketin sahibi. Kasım 2016 itibariyle servetinin 40 milyar dolar olduğu tahmin ediliyor. 20 yıl önce evlenen Koch çiftinin üç çocuğu var. Julia nadiren kameralar karşısına çıkıyor. Kendisi zamanının çoğunu ailesine ve Koch'un hayırsever fonuna adıyor.
Kaynak: brightside.me

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yayın Alt Reklam

KAPAT(CLOSE)