Uyumadan Önce Çorabınıza Soğan Dilimi Koymanın Yararları - UIORA

Son Yayınlar

Ana Sayfa Reklam

7 Mart 2017 Salı

Uyumadan Önce Çorabınıza Soğan Dilimi Koymanın Yararları



1. Soğanın detoks etkisi çok güçlüdür!


Ayaklarınızın altı sinir ve damar uçları bakımından oldukça zengindir. Yani ayağınızın altına bir müdahale, tüm sinir ve dolaşım sisteminize müdahale demektir :) Sülfürik bileşenler bakımından epey yoğun olan soğanı yatmadan ayağınızın altına koyduğunuz takdirde, soğanın sülfürü vücudunuza hızla işler, toksinlerin vücuttan atılmasına katkıda bulunur.

2. Soğan ayak kokusunu giderir!


Hayır, ''Ayak kokunuzun yerini peynirli soğanlı patates cipsi kokusu alır!'' demiyoruz (Bu durum da bir ara sık karşılaşılan bir durumdu nedense?), ayak kokunuzu tümden gidereceğini söylüyoruz.
Soğan doğal bir antibiyotik olduğu için, aynı zamanda doğal bir antibakteriyeldir de! Ayağınızın altında kokuya sebep olan bakterileri ve mantar mikroplarını şıp diye giderir, koku moku kalmaz.

3. Soğan kanınızı temizler!


Düşünebiliyor musunuz? Şu hareketi yapıyorsunuz ve kanınız temizleniyor! Çünkü Çinliler bu işi biliyor... Çünkü soğanın içindeki fosforik asit siz uyurken dışarı, oradan da kanınıza salınır. Bu sayede uyurken kanınızı temizlemiş olursunuz!

4. Soğan bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirir!


Yediğinizde de kuvvetlendirir, ayağınızın altına koyduğunuzda da :) Soğanın antibakteriyel özelliği yalnızca ayak kokunuzu gidermeye yaramaz, aynı zamanda kana karışarak bağışıklık sisteminize de yardımcı olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yayın Alt Reklam

KAPAT(CLOSE)