Bu Hafta Futbolda Gelişen Önemli Olayların Karikatürlü Haberleri - UIORA

Son Yayınlar

Ana Sayfa Reklam

11 Mart 2017 Cumartesi

Bu Hafta Futbolda Gelişen Önemli Olayların Karikatürlü Haberleri

Haftanın gelişen önemli futbol olaylarında hiç canlanan Barcelona'nın unutulmaz geri dönüşü büyük yer tutuyor.

Arsenal'daki krizinininde ön plana çıktığı haftada yapılmış olan karikatürleri sizler için derledik.

1. Barcelona Mucizesi

barcelona
4-0'ın rövanşında Barcelona, Nou Camp'ta konuk ettiği Paris Saint Germain'i 6-1 mağlup ederken, sadece Şampiyonlar Ligi tarihine geçmedi, dünya futbol tarihine de geçti aynı zamanda.

2. Wenger Dönemi Sona Eriyor

wenger
Premier Lig'de ve Avrupa'da arka arkaya gelen kötü sonuçların ardından Arsenal'de artık Wenger döneminin son bulması bekleniyor. Londra ekibinin yönetimi, yeni kontrat vermeyi düşünse de taraftarın sabrı kalmadı.

3. Bayern Münih'ten Aynı Tarife

guyyers,
Bayern Münih, Allianz Arena'da 5-1 mağlup ettiği Arsenal'i Emirates'te de aynı skorla mağlup ederek Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam etti.

4. Alexis Sanchez Ve Arsene Wenger Savaş Baltalarını Çıkardı

sanchez
Basın önünde araları iyi gözüken Alexis Sanchez ve Arsene Wenger'in kapalı kapılar ardında sorular yaşadığı aşikar. İşin ilginç yanı sezon sonunda iki isim de Arsenal'den ayrılacak gibi duruyor. Sanchez, başarı için, Wenger ise başarısızlık nedeniyle rotasını değiştirecek.

5. Azerbaycan Yeni Sürprizin Peşinde

azerbeycan
FIFA 2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde grubunda iyi bir başlangıç yapan Azerbaycan, Norveç'in ardından Almanya'ya da sürpriz yapmanın peşinde.

6. Arsenal'de Forvet Arayışları Start Aldı

sanchez
Alexis Sanchez ile yollarını ayırmaya hazırlanan Arsenal'de forvet arayışları başladı. Listede Torino formasıyla Serie A'da muazzam bir sezon geçiren Andrea Belotti yer alıyor.

7. Real Madrid 115 Yaşında

real madrid
6 Mart 1902 tarihinde kurulan İspanyol devi Real Madrid, kuruluşunun 115. yıldönümünü kutladı.

8. Ibra Sinirlerine Hakim Olamadı

real madrid
Manchester United-Bournemouth mücadelesinde Tyrone Mings'in kafasına basmasına sinirlenen Zlatan Ibrahimovic, bir duran top sırasında rakibine kasti bir şekilde dirsek atınca cezalandırıldı.

9. Futbol Dünyası Barcelona'yı Selamladı

barça
Paris Saint Germain'i 5 gol yediği seride safdışı bırakan Barcelona'nın yıldız isimleri, futbol dünyasının saygısını yeniden kazanırken, şimdiden efsaneler arasına girdi.

10. Barcelona'nın Dönüşü Devleri Korkuttu

barcelona
Şampiyonlar Ligi'nin favorileri arasında yer alan Bayern Münih ve Real Madrid, Barcelona'nun mucizevi dönüşüyle irkildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yayın Alt Reklam

KAPAT(CLOSE)